Workshop Zoekmachineoptimalisatie

workshop-meer-bezoekers-op-je-website-sGoed gevonden worden op internet? Meer bezoekers op uw website?
Volg de workshop zoekmachineoptimalisatie!

Zoekmachines zijn één van de belangrijkste succesfactoren van een website. Een goede positionering bij Google garandeert een groter aantal bezoekers, een hoge notering in de resultaten van zoekmachines worden ook vaak gezien als teken van kwaliteit. In de workshop wordt aandacht besteed aan zowel de marketingkant als aan de technische kant van het zoekmachineoptimalisatie. De verschillende onderdelen worden geïllustreerd aan de hand van praktijkvoorbeelden.

“Ik was verbaasd over wat ik allemaal zelf kan doen om de positie van mijn website bij Google te verbeteren. Op 7 van de 12 besproken punten heb ik mijn site verbeterd. Deze verbeteringen uit het stappenplan leverden al binnen enkele weken een verdubbeling van het bezoekersaantal op!”

De workshop zoekmachine optimalisatie is de ideale oplossing voor organisaties die zoekmachine optimalisatie zelf willen uitvoeren en daarvoor graag de benodigde kennis willen ontwikkelen. Enige basiskennis van websites is gewenst, maar gezien brede benadering van zoekmachine optimalisatie in deze workshop is dit zeker geen vereiste.

… bezoekersstatistieken na het volgen van de workshop in december 2009

Programma

Aan de hand van onderstaande 7 stappen leert u in één middag hoe u het bezoekersaantal van uw website structureel kunt verbeteren.

  • Alles over Google
  • Analyse eigen website
  • Strategie en keuze trefwoorden
  • Inrichting website
  • Teksten schrijven
  • Het belang van Linkbuilding
  • Gebruik Sociale netwerken

Deze cursus wordt ook incompany gegeven.

Kijk voor actuele data, tarieven en aanmelden op MediaLab Wageningen