Houdbaar Vers

houdbaar_versHoudbaar vers streeft naar een transitie van oude technologieën als sterilisatie/pasteurisatie naar nieuwe milde conserveringstechnieken die de micro-organismen zonder of met minimale verhitting kunnen doden. Hierdoor blijven de eigenschappen van het product waaronder de smaak en structuur beter behouden en wordt de houdbaarheid tegelijkertijd verlengd.

Houdbaar vers »

Zonne-energie Wageningen

Zonne-energie is een prachtige energiebron die voor iedereen beschikbaar is. Stichting Zonne-energie Wageningen wil zonne-energie voor iedereen toegankelijk maken door een doorbraak van de toepassing van zonne-energie in Wageningen te realiseren.

De website gebruikt de blogfunctie van Wordpeess voor o.a. agenda- en nieuwsberichten, en er is een externe nieuwsbriefmodule aan de site gekoppeld.

Zonne-energie Wageningen »

LiquidSeal

LIQUIDSEAL is de milieuvriendelijke coating, zonder gebruik van actieve stoffen, voor bederfelijke producten zoals snijbloemen, bloembollen, planten en fruit.

De site is d.m.v. een WordPress taalmodule in 5 talen te gebruiken. Video’s kunnen in enkele tellen worden toegevoegd.
 

Liquidseal »

Buro Blauw

Buro Blauw is een onafhankelijk, internationaal opererend ingenieursbureau dat gespecialiseerd is in luchtkwaliteit, met ruim 20 jaar ervaring in geuronderzoek, luchtemissiemetingen, meten en berekenen luchtkwaliteit.

De wordpress website is een vervanging van de HTML website: zelf te onderhouden en met eenvoudige mogelijkheden voor publicatie van nieuws.

Buro Blauw »