Workshop ‘Goed gevonden door Google’

Goed gevonden door Google? Na een middag meer bezoekers op je website?

Workshop 'Goed gevonden door Google' - Ede / Wageningen / Veenendaal / ArnhemOp vrijdagmiddag 19 mei en op vrijdagmiddag 9 juni 2017 organiseert Web-care de workshop ‘Goed gevonden door Google’.

Zoekmachines zijn één van de belangrijkste succesfactoren van een website. Goed gevonden worden op internet garandeert een groter aantal bezoekers. Een hoge notering in de resultaten van zoekmachines worden ook vaak gezien als teken van kwaliteit. In de workshop wordt aandacht besteed aan zowel de marketingkant als aan de technische kant van zoekmachineoptimalisatie. De verschillende onderdelen worden geïllustreerd aan de hand van praktijkvoorbeelden. De websites van de deelnemers zelf zijn hierbij het uitgangspunt.

De workshop wordt gegeven door webdesigner Wim de Vos: “Veel websites hebben hooguit enkele tientallen bezoekers per dag. Door je website in zeven eenvoudige stappen aan te passen kan het bezoekersaantal vaak al worden verdubbeld.”

Naast aanpassingen aan de website zijn wordt er ook aandacht besteed aan het belang van goede webteksten,  links, en het gebruik van social media.

Meer informatie en aanmelden: Medialab Wageningen