Workshop ‘Succesvolle websites’

banaanOp vrijdagmiddag 3 oktober organiseert MediaLab Wageningen een gratis toegankelijke workshop met als centrale vraag ‘Hoe haal je meer uit je website?

Vrijwel iedere stichting, bedrijf of zelfstandig ondernemer heeft een website.  Vaak valt het aantal reacties via de website echter tegen. Waarom lukt het sommigen wel om met hun website nieuwe klanten aan te trekken, terwijl dit met andere websites niet of nauwelijks lukt?

In de workshop wordt het succes van een website door webdesigner Wim de Vos besproken: “Aan de hand van 10 factoren kunnen de de bezoekers hun website verbeteren, optimaliseren en aantrekkelijker maken zodat zij meer succes hebben op internet. Aan de hand van websites van de bezoekers zelf worden praktische tips gegeven waarmee men direct aan de slag kan.”

Na afloop is er de gelegenheid om even na te borrelen en te netwerken. De toegang is gratis. Omdat het aantal plaatsen beperkt is moeten belangstellenden zich vooraf wel even aanmelden via  www.medialabwageningen.nl