WordPress

WordPress is een flexibel Content Management System (CMS). Het is oorspronkelijk bedoeld voor het ontwikkelen en beheren van weblogs. Met een CMS  kunt u eenvoudig uw eigen website beheren.

Voor het onderhoud van een website met WordPress is geen technische kennis nodig.
Het aanpassen en actualiseren van de website (beheren van teksten, bestanden, afbeeldingen, video) is bijzonder eenvoudig.
Door het  flexibele karakter van WordPress zijn ook binnen een paar tellen nieuwe berichten te plaatsen of nieuwe pagina’s toe te voegen.

Voor wie?

Aan het gebruik van WordPress zijn geen licentie- of jaarlijkse abonnemenstkosten verbonden. Het beheer van een website met WordPress bespaard tijd en kosten. In combinatie met de uitgebreide functionaliteit  en flexibliliteit is het voor zowel grotere organisaties als zelfstandige ondernemers een bijzonder aantrekkelijk  systeem.

Kwaliteit

Standaard worden onze websites geleverd inclusief de volgende mogelijkheden:

  • Zoekmachineoptimalisatie; optimaliseer eenvoudig ieder bericht en/of pagina voor Google!
  • Database Backup: automatische backups van de website.
  • Contactformulier inclusief anti-spam filter.

Flexibiliteit

Door toevoeging van de juiste plugins kun je je website uitbreiden met bijvoorbeeld een discussieplatform of een nieuwsbrief. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Voor nieuwe succesvolle toepassingen op het internet worden vrijwel altijd gevolg door nieuwe plugins voor WordPress. Alle plugins kunnen in een handomdraai worden geïnstalleerd.