Blij Bewegen

Met begeleiding van de leefstijlcoach is Blij Bewegen voor iedereen leuk, haalbaar en duurzaam. Het liefst voelen we ons fit en gezond. We weten dat bewegen gezond is. Toch lukt het niet iedereen om gezond te bewegen en eten…

Op de website naast het aanbod van training, coaching en advies op maat ook nieuws tips en oefeningen. Deze worden automatisch getweet en op de Facebookpagina gepost.

Blij Bewegen »

Zeilen in Nederland en Schotland

De Vliegende Hollander: avontuurlijke zeilreizen in de authentieke sfeer van lang vervlogen tijden op het IJsselmeer of Waddenzee. De Flying Dutchman maakt prachtige zeilreizen in en rond Schotland.

De HTML website is vervangen door een website met CMS met meer mogelijkheden om deze zelf up to date te houden. De vormgeving is verfrist en staat geheel in het teken van ‘Zeilen en Genieten’.

Zeilen in Scotland »     Zeilen in Nederland »

Lopen voor hoogbegaafdheid

Willem maakt een voettocht door Nederland om aandacht te vragen voor de problematiek van hoogbegaafden.

Op de site kunnen bezoekers zijn reis volgen via een dagboek en gespreksverslagen. Ook zijn er tweets over hoogbegaafdheid te lezen,  en is er een teller geplaatst waarop het aantal dagen van de reis is af te lezen.

Lopenvoorhoogbegaafdheid »

Ik verleg mijn grenzen

Deze site biedt een podium aan mensen die hun grenzen verleggen. Een groeiend aantal mensen kiest een sportieve of andere uitdaging om daarmee hun grenzen te verleggen.

Op de site kunnen mensen ook hun eigen uitdagingen plaatsen. Nieuws en agendaberichten kunnen vanaf ieder locatie worden geplaatst en worden automatisch door ‘getweet’.

Ik verleg mijn grenzen »