Beumer Solutions

beumer-solutionsBeumer Solutions biedt oplossingen voor Interim management, organisatie advies en ondersteuning bij complexe (organisatie)dossiers binnen de financiële dienstverlening. Ik geef graag invulling aan uw behoefte voor tijdelijke managementcapaciteit en ondersteuning bij complexe dossiers, zoals verbetering en implementatie van uw AO/IC doelstellingen.

Beumer Solutions »

Mercadero

mercaderoMercadero is a dedicated marketing and business consulting company operating in the food sector. We are specialists in differentiated markets such as speciality, organic, Fair Trade, and GlobalGAP. We develop realistic marketing solutions with our customers.

Vernieuwing bestaande statische HTML website.

Mercadero »

SamenInc.

SamenInc. organiseert een goede mix van sponsors voor particuliere initiatieven. SamenInc. maakt het voor sponsors makkelijk, betaalbaar en inspirerend om bij te dragen aan kleinschalige, lokale initiatieven.

Het ontwerp van de site is van de hand van Duurzaam Design. Portfolioitems kunnen snel en eenvoudig als berichten aan de  site worden toegevoegd.

SamenInc. »

Buro Blauw

Buro Blauw is een onafhankelijk, internationaal opererend ingenieursbureau dat gespecialiseerd is in luchtkwaliteit, met ruim 20 jaar ervaring in geuronderzoek, luchtemissiemetingen, meten en berekenen luchtkwaliteit.

De wordpress website is een vervanging van de HTML website: zelf te onderhouden en met eenvoudige mogelijkheden voor publicatie van nieuws.

Buro Blauw »